Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve büyük odalara antrelerde bulunanlar kabilinden elan geniş açıklıkları kapatmak sinein kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer sağlamak üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan strüktürlabilir. Alelumum 30 ila 120 an arasında değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sistem Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı saf otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı olur.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım ustalıklemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Bapsı allıkırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara amelî şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, autarı düz açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın Yangın çıkış kapısı istanbul merdiven bapsıyla korunur.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Bu baplar, ölçün yangın direnci gereksinimlerine lahika olarak muayyen emniyet ve başarım kriterlerini karşılık olmak üzere mutasavvertır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page